Barrio Life wordt 300e deelnemer VZR Garant

25-03-2024 – Reisorganisatie Barrio Life is onlangs toegetreden als de 300e deelnemer van het garantiefonds van VZR Garant. Deze mijlpaal weerspiegelt de continue groei van VZR Garant. Aanleiding voor deze toetreding? De overschrijding van de omzetgrens van 1 miljoen euro door Barrio Life, dat daarmee uit het garantiefonds van GGTO is gegroeid.

Keuze voor VZR Garant

Bij de zoektocht naar een nieuw garantiefonds heeft reisorganisatie Barrio Life, specialist in unieke rondreizen naar Marokko, Portugal en Spanje, verschillende opties overwogen. Echter, na een grondige evaluatie en met advies van de accountant, bleek VZR Garant de beste match. Vooral vanwege het efficiënte en persoonlijke aanmeldproces en de gunstige doorlooptijd, koos Barrio Life uiteindelijk voor VZR Garant.

Snel en persoonlijk

"De overstap naar VZR Garant was voor ons de juiste keuze. Het proces was niet alleen sneller, maar ook de persoonlijke benadering sprak ons erg aan," zegt Nick Wevers, mede-eigenaar van Barrio Life. Deze keuze onderstreept de flexibiliteit en toegankelijkheid van VZR Garant, waarmee het fonds zich profileert als een aantrekkelijk alternatief garantiefonds voor groeiende reisbedrijven.

Trots op deze mijlpaal

“Wij zien de toetreding van Barrio Life als een bewijs dat ons garantiefonds en onze aanpak aantrekkelijk zijn en steeds meer bekend en gewaardeerd worden in de reisbranche. We zijn enorm trots op deze groei en de mijlpaal van deelnemer 300. Uiteraard blijven we ons inzetten voor het bieden van een solide garantiefonds voor reisondernemingen, groot en klein,” zegt Thiemo Hollering, bestuurder van garantiefonds VZR Garant.

Meer weten?

Lees de klantcase van Barrio Life voor meer informatie over de switch naar VZR Garant.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van VZR Garant?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.