VvKR en VZR Garant nu officieel business partners

28-09-2023 - Voor reisaanbieders die zich bij de brancheorganisatie VvKR willen voegen, is het hebben van een garantieregeling essentieel. Een groot aantal van onze deelnemers is al lid van de VvKR of is bezig met het lidmaatschapproces. Het versterken van de band met de VvKR ligt daarom voor de hand. Op deze manier willen we nieuwkomers binnen de VvKR beter ondersteunen in hun garantiebehoeften. Thiemo Hollering, bestuurder van garantiefonds VZR Garant, geeft meer details.

Persoonlijke begeleiding tijdens het inschrijvingsproces

"Voor het merendeel van de reisorganisaties in Nederland, inclusief VvKR-leden, biedt VZR Garant een aantrekkelijk garantiefonds. De voordelen die vaak genoemd worden zijn het efficiënte inschrijvingsproces met begeleiding op maat en ons competitieve prijsbeleid. Leden waarderen ook onze grondige marktkennis en het feit dat we proactief adviseren, vooral wanneer hun bedrijven groeien en nieuwe uitdagingen tegenkomen."

Ook start-ups maken een goede kans om deelnemer te worden

Deelnemer worden van een garantiefonds voor een beginnende reisorganisatie is nu eenmaal anders dan voor ondernemingen die al jaren bestaan. Thiemo verklaart: "Bijvoorbeeld, er zijn nog geen jaarlijkse financiële overzichten beschikbaar. Bij VZR Garant hebben we ruime ervaring in deze situaties. We kunnen goed inschatten of een bedrijf past binnen ons risicobeleid. Start-ups met een solide bedrijfsplan en financiële prognose hebben daarom een goede kans om zich bij ons garantiefonds aan te sluiten."

Betrouwbare reputatie VvKR

"Sinds augustus 2023 zijn we met trots een officiële zakelijke partner van de VvKR. We zijn enthousiast om de samenwerking te verdiepen en van elkaar te leren. Daarnaast zijn we blij om als garantiefonds bij te dragen aan de betrouwbare reputatie van de VvKR."

Wil je weten of VZR Garant de juiste keuze is voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op voor al je vragen.
Wil je eerst meer weten over ons garantiesysteem? Dat is zeker mogelijk.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.