VZR Garant is nu ANVR business partner

06-09-2023 - Wil je je als reisaanbieder aansluiten bij een brancheorganisatie zoals het ANVR? Dan is het verplicht om een garantieregeling te hebben. Steeds meer reisorganisaties die zich bij ons melden zijn al ANVR lid, of zijn bezig om lid te worden. Heel logisch dus om de samenwerking met het ANVR te intensiveren. Zo hopen we (startende) ANVR leden nog beter te kunnen helpen met het regelen van hun garantieregeling. Thiemo Hollering, bestuurder van garantiefonds VZR Garant, licht toe.

Aantrekkelijk garantiefonds voor bijna alle reisbedrijven

“VZR Garant is voor een heel groot deel van de Nederlandse reisbedrijven, en dus ook voor ANVR leden, een zeer interessant garantiefonds. De pluspunten die wij het meest horen zijn het snelle aanmeldproces, de persoonlijke begeleiding hierbij en het aantrekkelijke prijsmodel. Verder vinden onze deelnemers het fijn dat we veel kennis van de markt hebben en met ze meedenken. Zeker als organisaties doorgroeien en voor nieuwe uitdagingen komen te staan.”

Met speciale aandacht voor starters

Het organiseren van een garantieregeling voor een startende reisorganisatie is anders dan als je al een lopende business hebt. Thiemo legt uit: “Er zijn nog geen jaarcijfers om te overhandigen bijvoorbeeld. Bij VZR Garant hebben wij hier inmiddels ruime ervaring mee. We weten heel goed hoe wij moeten beoordelen of een organisatie past binnen ons risicoprofiel. Startende bedrijven maken bij VZR Garant een goede kans wanneer ze zich aan willen sluiten bij een garantiefonds.”

Trots om ANVR business partner te zijn

“Sinds augustus 2023 is VZR Garant officieel ANVR business partner en daar zijn we best trots op. We kijken ernaar uit om de samenwerking verder te intensiveren en van elkaar te leren. Ook is het mooi om als garantiefonds bij te kunnen dragen aan het behoud van de betrouwbare naam die het ANVR heeft.”

Benieuwd of VZR Garant ook past bij jouw organisatie?

We beantwoorden graag al je vragen.
Eerst meer lezen over onze garantieregeling? Dat kan natuurlijk ook.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.