HappyRail Holidays B.V. is geen deelnemer meer

18-03-2023 - Treinreisorganisatie HappyRail Holidays B.V. maakt een ongekende groei door. Nu de maatregelen tegen het coronavirus zijn geëindigd en steeds meer mensen een voorkeur geven aan reizen per trein boven het vliegtuig, ziet HappyRail Holidays B.V. een forse toename in haar omzet.

HappyRail Holidays B.V. past als gevolg van haar groei niet meer bij het ondernemingsprofiel waar VZR Garant zich op richt. Daarom is de deelname van HappyRail Holidays B.V. aan de garantieregeling van VZR Garant geëindigd.

Reizen die binnen de reikwijdte van de garantieregeling van VZR Garant vallen en bij HappyRail Holidays B.V. zijn geboekt tussen 23 september 2021 en 18 maart 2023 (00:00 uur) vallen onder de dekking van VZR Garant. Alle reizen die bij HappyRail Holidays B.V. worden geboekt op 18 maart 2023 of later, vallen niet onder de dekking van VZR Garant.

Valt uw reis nog onder de dekking van VZR Garant? Dan geldt die dekking ook voor toekomstige betalingen die u nog voor die boekingen gaat doen. U leest in de garantieregeling wat onze garantie inhoudt en welke dekking VZR Garant geeft aan reizigers.

Heeft u vragen? Dan kunt u die per e-mail aan ons stellen via info@vzr-garant.nl.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.