HappyRail Holidays B.V. is geen deelnemer meer

18-03-2023 - Treinreisorganisatie HappyRail Holidays B.V. maakt een ongekende groei door. Nu de maatregelen tegen het coronavirus zijn geëindigd en steeds meer mensen een voorkeur geven aan reizen per trein boven het vliegtuig, ziet HappyRail Holidays B.V. een forse toename in haar omzet.

HappyRail Holidays B.V. past als gevolg van haar groei niet meer bij het ondernemingsprofiel waar VZR Garant zich op richt. Daarom is de deelname van HappyRail Holidays B.V. aan de garantieregeling van VZR Garant geëindigd.

Reizen die binnen de reikwijdte van de garantieregeling van VZR Garant vallen en bij HappyRail Holidays B.V. zijn geboekt tussen 23 september 2021 en 18 maart 2023 (00:00 uur) vallen onder de dekking van VZR Garant. Alle reizen die bij HappyRail Holidays B.V. worden geboekt op 18 maart 2023 of later, vallen niet onder de dekking van VZR Garant.

Valt uw reis nog onder de dekking van VZR Garant? Dan geldt die dekking ook voor toekomstige betalingen die u nog voor die boekingen gaat doen. U leest in de garantieregeling wat onze garantie inhoudt en welke dekking VZR Garant geeft aan reizigers.

Heeft u vragen? Dan kunt u die per e-mail aan ons stellen via info@vzr-garant.nl.

Laatste nieuws

Jouw voordelen

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Jouw boekingsbedrag is beschermd bij VZR Garant, een erkend garantiefonds.

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Zowel voor als tijdens de reis geniet je zorgeloos met de zekerheid van VZR Garant.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Ervaar het veilige gevoel van een erkende garantieregeling die aan alle vereisten voldoet.

Inzicht in deelnemers

Inzicht in deelnemers

Inzage in alle bij VZR Garant aangesloten organisaties. Neem bij twijfel contact met ons op.

Reisorganisatie zoeken?

Alle VZR Garant deelnemers staan op deze website vermeld. Controleer hier of de organisatie die je zoekt is aangesloten bij VZR Garant.