VZR Garant verwelkomt 300e deelnemer: Barrio Life

25-03-2024 – Bij VZR Garant vieren we een bijzondere mijlpaal: we hebben onze 300e deelnemer verwelkomd! Dit markeert een belangrijke stap in onze groei en versterkt het vertrouwen dat zowel reisorganisaties als reizigers in ons stellen. Dankzij deze groei kunnen steeds meer reizigers met vertrouwen hun vakanties boeken.

Ontmoet Barrio Life

Onze 300e deelnemer Barrio Life biedt unieke reiservaringen naar Marokko, Portugal en Spanje. Ook reizigers van Barrio Life boeken nu dus met de zekerheid die VZR Garant biedt.

Mijlpaal

Thiemo Hollering, bestuurder van garantiefonds VZR Garant, deelt zijn enthousiasme: "Het bereiken van de 300e deelnemer is een mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan. Het weerspiegelt de toewijding en het harde werk van iedereen bij VZR Garant om reizigers een zorgeloze boekervaring te bieden. We zijn dan ook bijzonder trots op deze groei en dat Barrio Life zich bij ons aansluit."

Boeken met zekerheid

VZR Garant blijft zich inzetten om ervoor te zorgen dat reizigers kunnen boeken met de zekerheid en bescherming waar ze recht op hebben. Dus check bij het boeken van een vakantie altijd of de reisorganisatie is aangesloten bij een garantiefonds zoals VZR Garant.

Bekijk alle deelnemers van VZR Garant.

Laatste nieuws

Jouw voordelen

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Jouw boekingsbedrag is beschermd bij VZR Garant, een erkend garantiefonds.

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Zowel voor als tijdens de reis geniet je zorgeloos met de zekerheid van VZR Garant.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Ervaar het veilige gevoel van een erkende garantieregeling die aan alle vereisten voldoet.

Inzicht in deelnemers

Inzicht in deelnemers

Inzage in alle bij VZR Garant aangesloten organisaties. Neem bij twijfel contact met ons op.

Reisorganisatie zoeken?

Alle VZR Garant deelnemers staan op deze website vermeld. Controleer hier of de organisatie die je zoekt is aangesloten bij VZR Garant.