Dekking op reizen Reissamen B.V. opgeschort

25-03-2024 - Het bestuur van VZR Garant heeft besloten de dekking op pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en losse reisdiensten verkocht door Reissamen B.V. op te schorten.

Dit bericht is aangevuld op 29-03-2024.

Pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en losse reisdiensten die binnen de reikwijdte van de garantieregeling van VZR Garant vallen en bij Reissamen B.V. zijn geboekt tussen 12 oktober 2023 en 26 maart 2024 (00:00 uur) vallen onder de dekking van VZR Garant. Alle pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en losse reisdiensten die bij Reissamen B.V. zijn of worden geboekt op 26 maart 2024 of later, vallen niet onder de dekking van VZR Garant.

Valt jouw boeking bij Reissamen B.V. nog onder de dekking van VZR Garant? Dan geldt die dekking ook voor toekomstige betalingen die je nog voor die boeking gaat doen. Je leest in de garantieregeling wat onze garantie inhoudt en welke dekking VZR Garant geeft aan reizigers.

Let op: bedragen die onverplicht aan de reisorganisatie vooruit worden betaald vallen nooit onder de dekking van onze garantieregeling. Controleer dus voordat je een aanvullende betaling aan de reisorganisatie doet of je daar al toe verplicht bent volgens de (algemene) voorwaarden van je overeenkomst met de reisorganisatie.

Aanvulling 29-03-2024

De deelname van Reissamen B.V. aan de garantieregeling van VZR Garant is beëindigd. Zoals vermeld in dit nieuwsbericht was de dekking reeds opgeschort. Door de opschorting van de dekking en de beëindiging van de deelname vallen alle pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en losse reisdiensten die bij Reissamen B.V. zijn of worden geboekt op 26 maart 2024 of later, niet onder de dekking van VZR Garant.

Nog vragen? Dan kun je die per e-mail aan ons stellen via info@vzr-garant.nl. We streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren.

Laatste nieuws

Jouw voordelen

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Jouw boekingsbedrag is beschermd bij VZR Garant, een erkend garantiefonds.

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Zowel voor als tijdens de reis geniet je zorgeloos met de zekerheid van VZR Garant.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Ervaar het veilige gevoel van een erkende garantieregeling die aan alle vereisten voldoet.

Inzicht in deelnemers

Inzicht in deelnemers

Inzage in alle bij VZR Garant aangesloten organisaties. Neem bij twijfel contact met ons op.

Reisorganisatie zoeken?

Alle VZR Garant deelnemers staan op deze website vermeld. Controleer hier of de organisatie die je zoekt is aangesloten bij VZR Garant.