VZR Garant sponsort BBZ training voor ondernemers in de chartervaart

18-10-2024 - Garantiefonds VZR Garant is trotse sponsor van de aankomende BBZ training voor zowel bestaande als nieuwe ondernemers in de chartervaart. De BBZ, de vereniging voor de beroepschartervaart, organiseert een reeks van zeven lessen, waarin ondernemers worden voorzien van waardevolle inzichten en praktische kennis om hun onderneming succesvol te runnen.

Van bedrijfsplan tot garantieregeling

De BBZ en VZR Garant hechten waarde aan gedegen kennis en goed en duurzaam ondernemerschap in de chartervaart. Tijdens de training worden belangrijke onderwerpen behandeld zoals het opstellen van een strategisch bedrijfsplan, financieel management en product- en marktontwikkeling. Daarnaast krijgen deelnemers advies over wet- en regelgeving (waaronder de Richtlijn pakketreizen) en het vergroten van de zichtbaarheid van hun onderneming. Een belangrijk onderdeel van de training is de garantieregeling, waarbij deelnemers inzicht krijgen in hoe zij met behulp van VZR Garant zekerheid kunnen bieden aan hun klanten.

Trots om dit initiatief te ondersteunen

“Het is van groot belang dat ondernemers in de chartervaart goed geïnformeerd zijn over de Richtlijn pakketreizen en garantieregelingen,” zegt Thiemo Hollering, oprichter van VZR Garant. “De BBZ biedt een ideaal platform om zowel nieuwe als bestaande ondernemers te bereiken en hen te informeren en te ondersteunen bij het bieden van financiële zekerheid aan hun klanten. Wij zijn dan ook trots dat we dit initiatief kunnen ondersteunen.”

De samenwerking tussen VZR Garant en de BBZ onderstreept de gedeelde visie om ondernemers met betrouwbare oplossingen en duidelijke informatie te ondersteunen. Al sinds de oprichting van VZR Garant in 2019 werken VZR Garant en de BBZ samen en zijn veel BBZ leden deelnemer van het VZR Garant garantiefonds.

De eerste trainingsdag start op 13 december 2024. Meer informatie over de training en de exacte data zijn te vinden op de website van de BBZ. Ondernemers kunnen zich daar inschrijven voor de training.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van VZR Garant?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.