Ontmoet het team van VZR Garant tijdens TravDay

25-09-2024 - Tijdens de aankomende editie van TravDay op 8 oktober a.s. krijg je de kans om een deel van het team van VZR Garant te ontmoeten. In de ochtend kun je tijdens de Meet & Greet sessies van branchevereniging VvKR kort kennismaken met Thiemo, Sander en Mandy. In de middag vind je hen op het Tech-plein van partner TravelSpirit.

Meet & Greet: ontmoet VZR Garant bij VvKR

In de ochtend voorafgaand aan TravDay organiseert de VvKR een evenement voor haar leden en business partners. Dit evenement biedt ruimte om te netwerken en kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen binnen het Business Partnerschap van VvKR. Tijdens de Meet & Greet sessies kun je in korte gesprekken direct kennismaken met een deel van het team van VZR Garant. Met onze expertise helpen we je graag verder met al je vragen over garantieregelingen.

Bezoek VZR Garant op het Tech-plein van TravelSpirit

In de middag kun je terecht bij VZR Garant op het Tech-plein van TravelSpirit. Hier vertellen we je graag alles over ons garantiefonds, dat speciaal is opgezet voor (reis)organisaties die op zoek zijn naar een moderne en persoonlijke garantieregeling. Inmiddels hebben meer dan 340 (reis)organisaties gekozen voor VZR Garant, dankzij onze heldere voorwaarden en klantgerichte ondersteuning. Kom langs en ontdek hoe wij jouw onderneming kunnen helpen met onze dienstverlening.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten tijdens TravDay! Uiteraard kun je ook een online adviesgesprek inplannen wanneer het jou uitkomt.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.