K-Jak is deelnemer 350 van garantiefonds VZR Garant

02-10-2024 - VZR Garant blijft groeien en verwelkomt haar 350e deelnemer: K-Jak! Deze avontuurlijke reisorganisatie sluit zich aan bij het snelst groeiende en meest moderne garantiefonds voor reisorganisaties. K-Jak is gespecialiseerd in avontuurlijke reizen en zag de voordelen van de persoonlijke begeleiding en de transparante voorwaarden die VZR Garant biedt.

Vertrouwen in VZR Garant

Deze mijlpaal volgt slechts enkele maanden na het vieren van ons 5-jarig jubileum en een half jaar na het verwelkomen van de 300e deelnemer. Dat steeds meer (reis)organisaties de weg naar VZR Garant weten te vinden, toont het vertrouwen in ons garantiefonds. Vooral de variabele vergoeding per boeking en de persoonlijke ondersteuning bij het aanmeldproces worden steeds opnieuw gewaardeerd.

Voordelen voor K-Jak

Voor K-Jak was de keuze voor VZR Garant vooral gebaseerd op de persoonlijke begeleiding en snelle service die het garantiefonds biedt. Tijdens het aanmeldproces werden zij goed ondersteund, wat zorgde voor een vlotte en zorgeloze aansluiting. Een bijkomend voordeel is dat alle kosten mogen worden doorberekend aan de reiziger, waardoor het garantiefonds de deelnemer zelf niets extra kost. Bovendien kan de variabele vergoeding per boeking voor reizigers vaak gunstig uitpakken.

Blij met de groei

"We zien de toetreding van K-Jak als een bevestiging dat onze werkwijze aanslaat en steeds meer reisorganisaties vertrouwen op ons garantiefonds," zegt Thiemo Hollering, bestuurder van VZR Garant. "Deze mijlpaal van 350 deelnemers laat zien dat we op de juiste weg zijn, en we zijn trots op het vertrouwen dat de reisbranche in ons stelt. Uiteraard blijven we ons inzetten om zowel kleine als middelgrote reisorganisaties te ondersteunen met een solide en flexibel garantiefonds."

Wil je meer weten over de mogelijkheden van VZR Garant?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.