VZR Garant bij Masterclass Startende Reisorganisaties

28-10-2021 - Op vrijdag 19 november 2021 organiseert de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) ter ere van haar 10-jarig bestaan een Masterclass voor Startende Reisorganisaties. Alle starters en ondernemers die overwegen een reisorganisatie te starten in de reissector zijn van harte welkom op deze leerzame en inspirerende dag waarbij ook VZR Garant aanwezig is als partner van de VvKR.

Waarom een Masterclass?

Het is alweer 10 jaar geleden dat de VvKR het levenslicht zag. Speciaal opgericht voor de kleinere specialistische reisorganisaties en organisaties met een specifieke doelgroep werd al snel duidelijk dat de VvKR in een behoefte voorzag. Vandaag de dag heeft de VvKR meer dan 400 leden en is zij een begrip in de reissector.

Om haar 10-jarig bestaan te vieren organiseert de VvKR op 19 november 2021 een Masterclass voor Startende Reisorganisaties. Deze dag is daarmee het ideale vertrekpunt voor iedereen die een reisorganisatie wil beginnen of net gestart is.

Voor deze masterclass heeft de VvKR een dagprogramma opgesteld met veel interessante sprekers. Naast de juridische basisbeginselen wordt er dieper ingegaan op bijvoorbeeld de btw-reisbureauregeling, verdienmodellen, de inkoop van producten en online sales.

Ook VZR Garant is aanwezig

Op een dag voor startende reisorganisaties kunnen garantieregelingen uiteraard niet ontbreken. Voor elke pakketreisaanbieder is aansluiting bij een garantieregeling namelijk een noodzaak. Zodoende is ook VZR Garant aanwezig zijn bij de Masterclass voor Startende Reisorganisaties. Wij vertellen u graag alles over de werking van onze garantieregeling, over de voordelen en hoe uw organisatie bij ons aan kan sluiten. Ook de garantieregeling STO Garant is aanwezig om u alles te vertellen over hun derdengeldenregeling.

De Masterclass wordt gehouden in het Spoorwegmuseum in Utrecht en begint om 9.00 uur. Tegen 17.00 uur zit het kennisprogramma erop en is het tijd voor een feestelijke borrel samen met de VvKR-leden en de partners van de VvKR. Het overzicht van de gastsprekers en het volledige programma is hier te vinden. Via de link kan u zich ook aanmelden voor het evenement.

We ontmoeten u graag 19 november 2021 bij de Masterclass van de VvKR! Heeft u vragen over de garantieregeling van VZR Garant of over de VvKR? Neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.