Uitbreiding van tijdelijke voucherregeling

06-10-2021 – Vanaf 16 maart 2020 vallen vouchers die door bij VZR Garant aangesloten organisaties zijn uitgegeven voor vanwege Corona geannuleerde reizen onder de dekking van VZR Garant.

Op 1 oktober 2021 heeft het bestuur van VZR Garant besloten deze tijdelijke regeling uit te breiden door de dekking op vouchers te verlengen. Naast de eerder gecommuniceerde voorwaarden zijn de volgende aanvullende voorwaarden van toepassing:

  • Voor alle vouchers met een einddatum vóór 31 december 2021 wordt de garantie van VZR Garant verlengd tot en met 31 december 2021. Dit houdt bijvoorbeeld in dat vouchers met een einddatum in maart 2021 dus ruim negen maanden langer gedekt worden door de garantieregeling van VZR Garant.
  • Voor de verlenging van de garantie mag de voucher niet opnieuw uitgegeven worden. Zowel de deelnemer als de reiziger hoeft er dus niets voor te doen.

Uiteraard geldt deze uitbreiding alleen voor vouchers die al onder de garantie van VZR Garant vielen. U vindt alle voorwaarden hier. Voor de volledigheid benadrukken we dat na 31 maart 2021 geen nieuwe vouchers met dekking van VZR Garant uitgegeven mogen worden.

Voor vouchers met een einddatum na 31 december 2021 blijft de dekking van de garantieregeling van toepassing tot en met de einddatum van de voucher. Het bestuur van VZR Garant kan besluiten deze termijn op basis van de verdere ontwikkelingen aan te passen.

Lees hier aan welke voorwaarden de voucher moet voldoen om onder de garantie van VZR Garant te vallen.

Laatste nieuws

Jouw voordelen

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Jouw boekingsbedrag is beschermd bij VZR Garant, een erkend garantiefonds.

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Zowel voor als tijdens de reis geniet je zorgeloos met de zekerheid van VZR Garant.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Ervaar het veilige gevoel van een erkende garantieregeling die aan alle vereisten voldoet.

Inzicht in deelnemers

Inzicht in deelnemers

Inzage in alle bij VZR Garant aangesloten organisaties. Neem bij twijfel contact met ons op.

Reisorganisatie zoeken?

Alle VZR Garant deelnemers staan op deze website vermeld. Controleer hier of de organisatie die je zoekt is aangesloten bij VZR Garant.