Uitbreiding van tijdelijke voucherregeling

08-04-2022 – Vanaf 16 maart 2020 vallen vouchers die door bij VZR Garant aangesloten organisaties zijn uitgegeven voor vanwege Corona geannuleerde reizen onder de dekking van VZR Garant.

Op 6 april 2022 heeft het bestuur van VZR Garant besloten deze tijdelijke regeling uit te breiden door de dekking op vouchers te verlengen. Naast de eerder gecommuniceerde voorwaarden zijn de volgende aanvullende voorwaarden van toepassing:

  • Voor alle vouchers met een einddatum vóór 30 juni 2022 wordt de garantie van VZR Garant verlengd tot en met 30 juni 2022. Dit houdt bijvoorbeeld in dat vouchers met een einddatum in juni 2021 dus ruim twaalf maanden langer gedekt worden door de garantieregeling van VZR Garant. Het bestuur van VZR Garant kan besluiten deze termijn op basis van de verdere ontwikkelingen aan te passen.
  • Voor de verlenging van de garantie mag de voucher niet opnieuw uitgegeven worden. Zowel de deelnemer als de reiziger hoeft er dus niets voor te doen.

Uiteraard geldt deze uitbreiding alleen voor vouchers die al onder de garantie van VZR Garant vielen. U vindt alle voorwaarden hier. Voor de volledigheid benadrukken we dat na 31 maart 2021 geen nieuwe vouchers met dekking van VZR Garant uitgegeven mogen worden.

Lees hier aan welke voorwaarden de voucher moet voldoen om onder de garantie van VZR Garant te vallen.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.