Verlenging van tijdelijke voucherregeling

30-06-2020 - Vanaf 16 maart 2020 vallen vouchers die door bij VZR Garant aangesloten reisaanbieders worden uitgegeven voor vanwege Corona geannuleerde reizen (en die voldoen aan de gestelde voorwaarden) onder de dekking van VZR Garant. Deze tijdelijke regeling loopt oorspronkelijk af op 30 juni 2020.

Op 30 juni 2020 heeft het bestuur van VZR Garant besloten deze tijdelijke regeling met twee weken te verlengen. Dit houdt in dat deelnemers van VZR Garant tot en met 15 juli 2020 vouchers kunnen uitgeven voor vanwege Corona geannuleerde reizen met dekking van de garantieregeling, met inachtneming van de voorwaarden die eerder gecommuniceerd zijn. U vindt deze voorwaarden hier. Voor de volledigheid benadrukken we dat vouchers alleen uitgegeven kunnen worden voor boekingen waarvan zeker is dat ze niet uitgevoerd kunnen worden door (de gevolgen van) Corona. Voor boekingen die mogelijk nog wel uitgevoerd kunnen worden is het niet mogelijk om al vouchers te verstrekken.

Lees hier aan welke voorwaarden de voucher moet voldoen om onder de garantie van VZR Garant te vallen.

Laatste nieuws

Jouw voordelen

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Jouw boekingsbedrag is beschermd bij VZR Garant, een erkend garantiefonds.

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Zowel voor als tijdens de reis geniet je zorgeloos met de zekerheid van VZR Garant.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Ervaar het veilige gevoel van een erkende garantieregeling die aan alle vereisten voldoet.

Inzicht in deelnemers

Inzicht in deelnemers

Inzage in alle bij VZR Garant aangesloten organisaties. Neem bij twijfel contact met ons op.

Reisorganisatie zoeken?

Alle VZR Garant deelnemers staan op deze website vermeld. Controleer hier of de organisatie die je zoekt is aangesloten bij VZR Garant.