Garantiefonds VZR Garant viert 5-jarig jubileum: financiële zekerheid voor reizigers

24-06-2024 - VZR Garant, het meest moderne garantiefonds van Nederland, viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Sinds de oprichting in 2019 is VZR Garant uitgegroeid tot een betrouwbaar vangnet voor reizigers, met meer dan 330 aangesloten reisorganisaties.

Vertrouwen en zekerheid voor reizigers

VZR Garant biedt reizigers de financiële zekerheid die ze nodig hebben bij het boeken van hun reis. Dankzij het garantiefonds zijn consumenten en zakelijke reizigers beschermd tegen de gevolgen van financieel onvermogen van aangesloten reisorganisaties, wat extra gemoedsrust geeft bij het boeken van een vakantie.

Gebruiksvriendelijke website

Dit jaar is de website van VZR Garant volledig vernieuwd. Reizigers kunnen heel eenvoudig controleren of een reisorganisatie is aangesloten bij VZR Garant. Het is belangrijk om vóór het boeken altijd te controleren of een reisorganisatie daadwerkelijk is aangesloten bij een garantiefonds.

Groei en betrouwbaarheid

Ondanks uitdagingen zoals de Coronapandemie heeft VZR Garant laten zien een sterke en betrouwbare partner te zijn voor zowel reisorganisaties als reizigers. Met de toevoeging van de 300e deelnemer Barrio Life, eerder dit jaar, bewijst VZR Garant dat het blijft groeien en het vertrouwen van de reisbranche geniet.

Toekomstvisie

VZR Garant streeft naar verdere groei en wil het aantal deelnemers de komende jaren uitbreiden naar 500. Hiermee blijft VZR Garant inzetten op het bieden van de beste bescherming voor reizigers en optimale ondersteuning aan reisorganisaties.

Met vijf jaar bewezen betrouwbaarheid en voortdurende innovatie is VZR Garant een garantie op financiële zekerheid bij het boeken van een reis. Op naar de volgende vijf jaar vol vertrouwen en veilige reizen!

Laatste nieuws

Jouw voordelen

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Jouw boekingsbedrag is beschermd bij VZR Garant, een erkend garantiefonds.

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Zowel voor als tijdens de reis geniet je zorgeloos met de zekerheid van VZR Garant.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Ervaar het veilige gevoel van een erkende garantieregeling die aan alle vereisten voldoet.

Inzicht in deelnemers

Inzicht in deelnemers

Inzage in alle bij VZR Garant aangesloten organisaties. Neem bij twijfel contact met ons op.

Reisorganisatie zoeken?

Alle VZR Garant deelnemers staan op deze website vermeld. Controleer hier of de organisatie die je zoekt is aangesloten bij VZR Garant.