Financieel onvermogen Active River Cruises B.V.

Datum laatste update: 02-11-2020

Update 02-11-2020 – Via deze update attenderen wij u op de uiterste datum waarop u aanspraak kan maken op de garantie.

De uiterste datum waarop u aanspraak kan maken op de garantie is zondag 15-11-2020. Schadeformulieren die na deze datum niet compleet zijn of niet zijn ontvangen door VZR Garant kunnen helaas niet in behandeling genomen worden. Meer informatie over het indienen van een schadeformulier vindt u in dit nieuwsbericht.

Update 31-08-2020 – Op 25-08-2020 is Active River Cruises B.V. door de rechtbank te Leeuwarden failliet verklaard. We blijven u de komende periode informeren via dit nieuwsbericht dat steeds verder aangevuld zal worden. We vragen u vriendelijk om niet te bellen met vragen. Wij kunnen deze telefonisch niet beantwoorden.

Wanneer u voor een boeking bij Active River Cruises B.V. (een deel van) de reissom vooruit heeft betaald dan kan u deze betaling vergoed krijgen door VZR Garant. Dit geldt ook voor in verband met de Coronacrisis door Active River Cruises B.V. uitgegeven vouchers. U leest in de Garantieregeling wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt. VZR Garant zal alle schadeclaims individueel afhandelen en u informeren over de afhandeling. Gezien de drukte kan het tot enkele weken duren voordat u een reactie ontvangt. We vragen om uw begrip.

U dient in alle gevallen geen (aan)betalingen meer te doen aan Active River Cruises B.V., ook niet wanneer andere personen u vragen of adviseren een nog openstaande betaling te voldoen. Betalingen gedaan aan Active River Cruises B.V. na 30-06-2020 worden niet door VZR Garant vergoed.

Wanneer u betaald heeft met creditcard of PayPal vragen wij u eerst contact met de creditcardmaatschappij op te nemen voor een eventuele refund.

U kan aanspraak maken op de garantie door het schadeformulier volledig in te vullen en op te sturen naar VZR Garant.

U kan uw vragen per e-mail via activerivercruises@vzr-garant.nl aan ons stellen. Gezien de drukte vragen wij u vriendelijk géén telefonisch contact met ons op te nemen.

Laatste nieuws

Jouw voordelen

Volledig beschermd

Volledig beschermd

Jouw boekingsbedrag is beschermd bij VZR Garant, een erkend garantiefonds.

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Zowel voor als tijdens de reis geniet je zorgeloos met de zekerheid van VZR Garant.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Ervaar het veilige gevoel van een erkende garantieregeling die aan alle vereisten voldoet.

Inzicht in deelnemers

Inzicht in deelnemers

Inzage in alle bij VZR Garant aangesloten organisaties. Neem bij twijfel contact met ons op.

Reisorganisatie zoeken?

Alle VZR Garant deelnemers staan op deze website vermeld. Controleer hier of de organisatie die je zoekt is aangesloten bij VZR Garant.