Financieel onvermogen Active River Cruises B.V.

Datum laatste update: 02-11-2020

Update 02-11-2020 – Via deze update attenderen wij u op de uiterste datum waarop u aanspraak kan maken op de garantie.

De uiterste datum waarop u aanspraak kan maken op de garantie is zondag 15-11-2020. Schadeformulieren die na deze datum niet compleet zijn of niet zijn ontvangen door VZR Garant kunnen helaas niet in behandeling genomen worden. Meer informatie over het indienen van een schadeformulier vindt u in dit nieuwsbericht.

Update 31-08-2020 – Op 25-08-2020 is Active River Cruises B.V. door de rechtbank te Leeuwarden failliet verklaard. We blijven u de komende periode informeren via dit nieuwsbericht dat steeds verder aangevuld zal worden. We vragen u vriendelijk om niet te bellen met vragen. Wij kunnen deze telefonisch niet beantwoorden.

Wanneer u voor een boeking bij Active River Cruises B.V. (een deel van) de reissom vooruit heeft betaald dan kan u deze betaling vergoed krijgen door VZR Garant. Dit geldt ook voor in verband met de Coronacrisis door Active River Cruises B.V. uitgegeven vouchers. U leest in de Garantieregeling wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt. VZR Garant zal alle schadeclaims individueel afhandelen en u informeren over de afhandeling. Gezien de drukte kan het tot enkele weken duren voordat u een reactie ontvangt. We vragen om uw begrip.

U dient in alle gevallen geen (aan)betalingen meer te doen aan Active River Cruises B.V., ook niet wanneer andere personen u vragen of adviseren een nog openstaande betaling te voldoen. Betalingen gedaan aan Active River Cruises B.V. na 30-06-2020 worden niet door VZR Garant vergoed.

Wanneer u betaald heeft met creditcard of PayPal vragen wij u eerst contact met de creditcardmaatschappij op te nemen voor een eventuele refund.

U kan aanspraak maken op de garantie door het schadeformulier volledig in te vullen en op te sturen naar VZR Garant.

U kan uw vragen per e-mail via activerivercruises@vzr-garant.nl aan ons stellen. Gezien de drukte vragen wij u vriendelijk géén telefonisch contact met ons op te nemen.

Laatste nieuws

Ons garantiefonds is er voor:

Reizen en vakantie

Reizen en vakantie

Wij zijn er voor organisatoren van vakanties, zakenreizen, busreizen, accommodaties, etc.

(Charter)vaart

(Charter)vaart

Onze deelnemers zijn ook aanbieders van zeiltochten, zeilkampen, binnenvaart, zeevaart, etc.

Buitensport

Buitensport

Wij zijn er ook voor aanbieders van activiteiten zoals wandelen, survival en sporten.

Jouw activiteit?

Jouw activiteit?

Staat jouw segment er niet bij? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.