Heeft u vragen? Stel ze gerust via +31 (0)85 130 76 30 of  

Financieel onvermogen Charlie's Travels B.V.

19-05-2021 - Op 18-05-2021 is Charlie’s Travels B.V. door de rechtbank te Amsterdam failliet verklaard.

Wanneer u voor een boeking bij Charlie’s Travels B.V. (een deel van) de reissom vooruit heeft betaald dan kan u deze betaling vergoed krijgen door VZR Garant. Dit geldt ook voor in verband met de Coronacrisis door Charlie’s Travels B.V. uitgegeven vouchers. U leest in de Garantieregeling wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt. VZR Garant kan er daarbij voor kiezen uw boeking alsnog uit te (laten) voeren. Op uw boekingsbevestiging (overeenkomst) en op uw factuur dient te staan dat de garantie van VZR Garant van toepassing is.

VZR Garant zal alle schadeclaims individueel afhandelen en u informeren over de afhandeling. Gezien de drukte kan het tot enkele weken duren voordat u een reactie ontvangt. We vragen om uw begrip.

U dient in alle gevallen geen (aan)betalingen meer te doen aan Charlie’s Travels B.V., ook niet wanneer andere personen u vragen of adviseren een nog openstaande betaling te voldoen. Betalingen gedaan aan Charlie’s Travels B.V. op of na 17-05-2021 worden niet door VZR Garant vergoed.

Wanneer u betaald heeft met creditcard of PayPal verzoeken wij u contact met de creditcardmaatschappij op te nemen voor een refund (terugbetaling).

U kan aanspraak maken op de garantie van VZR Garant door het schadeformulier volledig in te vullen en op te sturen naar VZR Garant.

U kan uw vragen per e-mail via info@vzr-garant.nl aan ons stellen. Gezien de drukte vragen wij u vriendelijk géén telefonisch contact met ons op te nemen. De uiterste datum waarop u aanspraak kan maken op de garantie is maandag 19-07-2021. Schadeformulieren die na deze datum niet compleet zijn of niet zijn ontvangen door VZR Garant kunnen helaas niet in behandeling genomen worden.