Start-up “Behind The Mountains Travel” 200e VZR Garant deelnemer

Het samenstellen van one-of-a kind-ervaringen op de mooiste reisbestemmingen. Dat is wat Karlijn Agterberg met haar bedrijf Behind The Mountains Travel te bieden heeft. Gepassioneerd en gewapend met een “backpack” vol unieke reiservaringen stelt ze droomreizen op maat samen. Ook als startende reisonderneming ben je verplicht de betaalde reissom van je klant te beschermen. We vragen Karlijn waarom ze eerder dit jaar heeft gekozen voor VZR Garant.

Een mooie start

In 2021 is Karlijn gestart met de voorbereidingen voor haar reisbedrijf. Nu in 2022 zijn de eerste groepen op reis geweest en komen er met regelmaat nieuwe aanvragen binnen. Een mooie start dus voor Behind The Mountains Travel. Met het verkopen van reizen komen er natuurlijk ook verplichtingen en verantwoordelijkheden om de hoek kijken.

Niet het leukste om te regelen, maar wel super belangrijk! Het geeft vertrouwen aan de reiziger, helemaal na de Corona faillissementen.

Karlijn Agterberg

Verplicht om betaalde reissommen te garanderen

Het is verplicht, maar ook “gewoon” heel belangrijk, om de klant te beschermen tegen eventueel financieel onvermogen van een bedrijf. Karlijn heeft op advies van de brancheorganisatie VvKR contact gehad met de verschillende garantiefondsen en garantieregelingen in Nederland. Ze besloot door te pakken met VZR Garant. Het persoonlijke contact en de gunstige voorwaarden, zoals een vaste lage premie, gaven de doorslag.

Alles was duidelijk en paste goed bij mij als startende ondernemer. Ik heb het hele proces eigenlijk als positief en makkelijk ervaren.

Karlijn Agterberg

In 2 weken was het geregeld

Na de beslissing om Behind The Mountains Travel aan te sluiten bij VZR Garant, was het snel geregeld. Karlijn ontving het verzoek om een aantal documenten aan te leveren. Als starter is dat qua financiële zaken voor een groot deel gebaseerd op het bedrijfsplan en de prognoses. Na krap 2 weken kwam het welkomstbericht binnen. Direct voorzien van tips en instructies hoe de VZR Garant deelname zichtbaar te maken voor haar klant.

200e deelnemer van VZR Garant

Leuk detail, het reisbedrijf van Karlijn was bij de inschrijving eerder dit jaar de 200e deelnemer van VZR Garant. Steeds meer reisbedrijven vinden de weg naar het in 2019 opgerichte VZR Garant. De garantieregeling is daarnaast zeer actief binnen de chartervaart en heeft bijvoorbeeld ook deelnemers in de evenementenbranche. Het totaal aantal deelnemers staat inmiddels op 220.

We bieden met VZR Garant een modern en transparant garantiefonds voor organisaties die pakketreizen of losse reisonderdelen verkopen. We zijn trots op deze mijlpaal van 200 deelnemers, het is een mooie bevestiging dat we een goed product in de markt hebben gezet. Op naar de volgende mijlpaal.

Thiemo Hollering, VZR Garant

Benieuwd of VZR Garant ook past bij jouw organisatie?

We beantwoorden graag al je vragen.
Eerst meer lezen over onze garantieregeling? Dat kan natuurlijk ook.

Jouw klantcase in de toekomst ook hier?

Jouw klantcase in de toekomst ook hier?

Start vandaag dan nog je aanmelding bij VZR Garant. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of meld je aan.

Vrijblijvend aanmelden bij VZR Garant