Heeft u vragen? Stel ze gerust via  +31 (0)85 130 76 30  of   

Bij de garantieregeling van VZR Garant horen een aantal documenten. Op deze pagina kunt u de beschikbare documenten inzien en downloaden. Heeft u specifieke vragen over één van de documenten? Neem dan contact met ons op.

VZR Garant

Met de garantieregeling van VZR Garant voldoen alle deelnemers aan de wettelijke eisen van de vernieuwde Richtlijn Pakketreizen. Bij onze garantieregeling horen natuurlijk ook een aantal documenten. Zo leest u bijvoorbeeld in de Garantieregeling van VZR Garant meer over de werkwijze van VZR Garant en de dekking die wij verlenen. Op deze pagina treft u altijd de meest recente documentatie aan van VZR Garant. Mocht u vragen hebben over één van de documenten, neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijfformulier voor nieuwe deelnemers

Heeft u interesse in deelname aan de garantieregeling van VZR Garant? Meld u dan vandaag nog aan! Aanmelden is heel eenvoudig: download ons inschrijfformulier, vul het in en stuur het per e-mail naar info@vzr-garant.nl of per post naar VZR Garant, Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven, Nederland. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met u op.

Download hier ons inschrijfformulier.

Garantieregeling van VZR Garant

Bent u benieuwd wat onze garantie precies inhoudt en welke dekking VZR Garant geeft aan reizigers? De antwoorden op deze vragen leest u in onze Garantieregeling. Heeft u geboekt bij een deelnemer van VZR Garant? Let er dan goed op dat u de juiste versie van de Garantieregeling opent. De officiële boekingsdatum bepaalt welke garantieregeling van toepassing is op uw boeking.

Download hier onze Garantieregeling (versie 1.0, 2 september 2019).

Download hier de Duitse versie van onze Garantieregeling (versie 1.0, 2 september 2019).

Download hier de Engelse versie van onze Garantieregeling (versie 1.0, 2 september 2019).

De zekerheid van een erkende garantieregeling

VZR Garant voldoet aan alle vereisten die gesteld worden door De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast staat VZR Garant in nauw contact met de Autoriteit Consument en Markt (ACM). VZR Garant maakt gebruik van de vrijstelling onder artikel 1f Vrijstellingsregeling Wft en staat daardoor niet onder prudentieel toezicht van DNB.

Maak kennis met onze garantieregeling

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van VZR Garant? Neem dan contact met ons op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met deze garantieregeling? Meld u dan nu aan.