Heeft u vragen? Stel ze gerust via +31 (0)85 130 76 30 of  

Calamiteitenfonds voor VZR Garant deelnemers

24-09-2021 - Het bestuur van VZR Garant is verheugd te melden dat VZR Garant deelnemers zich vanaf heden ook kunnen aansluiten bij het Calamiteitenfonds. Hiermee zet VZR Garant een volgende mooie stap in de ontwikkeling van haar garantieregeling. VZR Garant deelnemers konden zich al aansluiten bij de brancheorganisaties VvKR en ANVR.

Aansluiting bij het Calamiteitenfonds

Het Calamiteitenfonds ontzorgt reizigers door de eventuele extra kosten te betalen die ontstaan bij een mogelijke calamiteit op reis. Reisorganisaties die aangesloten zijn bij het Calamiteitenfonds kunnen er gerust op zijn dat hun reizigers, zonder financiƫle consequenties, weer naar huis terug kunnen keren (bron: https://www.calamiteitenfonds.nl/).

De afgelopen periode heeft het bestuur van VZR Garant van meerdere deelnemers vernomen dat zij zich graag bij het Calamiteitenfonds aan zouden sluiten. Om aan te kunnen sluiten bij het Calamiteitenfonds heeft een organisatie een registratie nodig bij een door het Calamiteitenfonds erkende garantieregeling.

Het bestuur van VZR Garant heeft vervolgens contact gezocht met het Calamiteitenfonds en na enkele goede gesprekken hebben de partijen besloten de handen ineen te slaan. Vanaf heden kunnen organisaties met een registratie bij VZR Garant zich dan ook aansluiten bij het Calamiteitenfonds.

Waarom aansluiten bij het Calamiteitenfonds?

Aansluiten bij het Calamiteitenfonds doen organisaties niet voor zichzelf, maar juist voor hun reizigers. Kort gezegd ontzorgt het Calamiteitenfonds de reiziger door de extra kosten te betalen die ontstaan bij een mogelijke calamiteit op reis. Door aan te sluiten bij het Calamiteitenfonds weet elke aangesloten organisatie zeker dat haar reizigers zonder financiƫle consequenties weer naar huis terug kunnen keren. U leest hier meer over op de website van het Calamiteitenfonds.

Heeft u vragen over de garantieregeling van VZR Garant of over het Calamiteitenfonds? Neem dan contact met ons op.